Bedrijfsomschrijving

Van Vliet Trading B.V. is ruim 30 jaar actief op de verpakkingsmarkt. Wij importeren een uitgebreid assortiment hersluitbare kunststofzakjes, voor gebruik in industrie en detailhandel. Sinds geruime tijd zijn wij een vooraanstaand leverancier van de bekende gripzakjes, verzendzakken en aanverwante producten. Deze producten kopen wij wereldwijd in, en verkopen vooral op de Europese markt.

Wat ga je doen?

Als Business Controller heb je een veelzijdige en zeer dynamische functie. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze klanten. Dit betekent onder meer dat jij zorgdraagt voor het goed laten lopen van de gehele orderstroom: van inkoop en de juiste voorcalculatie tot aan de juiste levering bij de klant. Je realiseert klanttevredenheid door goede communicatie, het garanderen van leverbetrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Een ander belangrijk onderdeel van de functie zijn de onderhandelingen met leveranciers. Door het scoren van de beste deals met leveranciers in het buitenland/verre Oosten, zorg jij voor optimalisatie van onze verkoopmarge. Tevens bezoek je leveranciers en beurzen in Azië en Europa, op zoek naar nieuwe inkoopkanalen en nieuwe innovatieve producten.

Jij draagt zorg voor:

· Het onderhouden van het bestaande en opbouwen van een nieuw leveranciersnetwerk;
· Onderhandelingen met internationale leveranciers inzake inkoopvoorwaarden;
· Overleg met optimale samenwerking met interne logistiek;
· Signaleren en volgen van ontwikkelingen in de markt.

Dit maakt het een verantwoordelijke job binnen een klein hecht team.

Je brengt nieuwe energie mee binnen ons team zodat wij samen kunnen bouwen aan de kwaliteit van de processen. Je zoekt, signaleert en initieert verbeteringen van werkwijzen.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid, die proactief en resultaatgericht is, eigenaarschap toont en de afdelingen en mensen weet te verbinden.

Dit ben jij:

· Hbo werk- en denkniveau;
· Uitstekende communicatieve vaardigheden;
· Hands on mentaliteit;
· Nauwkeurig, analytisch en kunt goed plannen;
· Stressbestendig en kunt snel schakelen tussen verschillende taken;
· Goede beheersing van de Nederlandse Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
· Flexibel en 40 uur per week beschikbaar;
· Meerdere jaren ervaring in relatiebeheer;
· Je hebt affiniteit met verpakkingen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime (40 uur) functie in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan. Dat alles in een omgeving met een plezierige werksfeer. Mogelijkheid tot interne en externe opleidingen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie? Solliciteer dan snel!

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Salaris indicatie: afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de €4000- tot €6000 per maand